Ferie i Europa. Vil du gerne holde ferie i udlandet men i egen bolig, så find ferieboligen her. Der er et stort udvalg af sommerboliger som lejes ud af private personer. Tilmeld dig også nyhedsbrevet, så du bliver opdateret med gode tilbud i både ind- og udlandet.

Restauranter og weekendophold. Her kan du læse andres anmeldelser af forskellige spisesteder, eller du kan anmelde stederne selv. Siden er helt gratis at anvende og du har også mulighed for at søge om at komme med på siden, hvis du selv har en restaurant.

Romantisk weekendophold. En gratis guide til romantiske steder at holde weekendophold i Danmark og Tyskland. Siden er selvfølgelig gratis at benytte. Du har også her mulighed for at søge om at komme med på siden, hvis du selv har et sted der tilbyder romantiske weekendophold.  

Sommerhus til leje. Lej et stort luksus sommerhus på Als med plads til 18 mennesker. Swimmingpool, spa, sauna samt desuden dart, billard, bordfodbold mm. Derudover finder man trampolin, legehus med gynger samt en sandkasse til de mindste.

Lækre sommerhuse. Hvis du foretrækker at leje sommerhus hos et bureau, med de sikkerheder, som dette medfører, så kan du finde et stort udvalg af flotte luksus sommerhuse her. Hjemmesiden har formentlig det største danske udvalg af lækre luksus sommerhuse - når kun det bedste er godt nok.

Wellness i Danmark. Her finder du flere wellness ophold i både Danmark og Tyskland. Sidstnævnte er et godt alternativ til Danmark, idet Tyskland er væsentlig billigere, ligesom de har nogle meget store feriesteder, hvilket giver mulighed for ekstra oplevelser.

Slotsophold. Læs om Dronninglund slot i Nordjylland, der tilbyder gourmet- og weekendophold til lave priser, men som samtidigt bibeholder høj kvalitet og storslåede omgivelser - kan varmt anbefales og er værd at køre efter.

Ekstra forkælelse. Tilbring nogle dejlige dage sammen på et skønt hotel. Men gør det ekstra romantisk, ved også at have en lille gave med til den du holder af. Lad dig inspirere i denne webshop, her er noget for en hver smag. 

Kroophold. Prøv et romantisk kroophold i Danmark. De danske kroer er populære og der er altid en dejlig stemning. Her hygges om gæsterne og der er tid til at slappe af og nyde hinandens selskab uden forstyrrelser.